Få den nyeste viden og de gode historier

Fa den nyeste viden og de gode historier - Få den nyeste viden og de gode historier

Hvad sker der i den maritime verden, i fiskerierhvervet og i den del af turismen, der har med søfart, fiskeri og hele den maritime verden at gøre? Det kan du få mere at vide om, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som vi udsender med regelmæssige mellemrum – og efter behov, hvis der er særlige events og andre begivenheder, som vi bare må fortælle om her og nu.

Den nyeste information

I vores nyhedsbrev vil du løbende få den nyeste viden om events, udstillinger, foredrag og andet, som kan være interessant for dig, som interesserer sig for den maritime verden.

Vi har ikke mindst fokus på de turistbegivenheder, som hvert år finder sted landet over. Der gemmer sig rigtig mange spændende udflugtsmuligheder i alle disse events, og er I på ferie i et område, er det alle tiders at kombinere det med et maritim begivenhed. Abonner på vores nyhedsbrev og undgå at gå glip af noget.

Når året er gået, vil det være ærgerligt, hvis I har overset sejlturene med de historiske sejlskibe i det sydfynske øhav, er gået glip af Muslingefestivalen i Løgstør ved Limfjorden, eller har misset årets sidste østerssafari i Vadehavet. Vi fortæller om det hele i vores nyhedsbrev, så I kan planlægge efter det, og vi sender særmails, når der kommer nye, aktuelle ting til.

Fiskeriets og Havnens hus formidler de gode historier om det maritime erhverv i Danmark. Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær sikker på at få de seneste nyheder og tidens gode historier!